'Slaap Lekker' therapie

Dit grondige en individuele traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 8 sessies waarbij je inzicht krijgt in je slaapprobleem, welk slaappatroon goed bij je past en bouw je aan een nieuwe balans. Een sessie duurt tussen 60 en 90 minuten.

In het traject onderzoek je het verleden, kijk je naar het heden en bouw je aan de toekomst. Iedere sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. Ook ontvang je een gratis visualisatie om goed in slaap te kunnen vallen (indien van toepassing). 

Deze therapie heeft vaak veel positieve neveneffecten, zie ook de persoonlijke ervaringen van de cliënten die zijn voorgegaan!

Trajectopbouw om lekker te slapen:

  • Intake, kennisvergroting over slaap en je eigen slaappatroon.
  • Onderzoeken overtuigingen en accepteren van het heden.
  • Verwerking van verleden door middel van hypnotherapie.
  • Nieuwe innerlijke balans om te bouwen aan de toekomst als normale slaper.
  • Afronding, leef als een gezonde slaper!

Tijdens het traject worden de volgende therapeutische toepassingen/technieken toegepast: Hypnotherapie, Cognitieve gedragstherapie, NLP, Mindfulness en Visualisatie.
 
Euro 90,- per sessie + gratis visualisatie om goed in of door te slapen.
Deze therapie wordt gedeeltelijk vergoed door veel zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Het heeft geen effect op uw eigen risico. Er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts.
 
Gun jij jezelf weer goede slaap? 

Slaapproblemen en andere klachten?

Naast de sessies slaaptherapie is het natuurlijk ook mogelijk om een individuele therapie te volgen zonder vastomlijnde opzet. In het intake gesprek bespreken wij de klachten, mogelijke oorzaken en bepalen wij de doelstellingen voor de therapie. De therapie kan bestaan uit gemiddeld 3 tot 15 sessies, afhankelijk van de wensen en de oorzaak van de klachten.

Individuele therapie kost €90,- per sessie van 60 tot 90 minuten.

Zie hiervoor ook de website www.praktijkvitas.nl.